Het hoeft niet perfect

“Het is allemaal een proces. Ik dacht altijd dat je bij een cursus als deze de oefeningen perfect moest kunnen uitvoeren, maar juist door te leren dat ze niet perfect hoeven te zijn heb ik er denk ik veel uitgehaald!”
– Kim

Naar je gevoel gaan is stap 1

“Ik heb erg veel geleerd, de tip die me het meeste is bijgebleven is dat naar je gevoel gaan eigenlijk bij alles stap 1 is.”
– Floor
 

Even stil staan

“Ik heb vooral geleerd om even stil te staan in het moment en me af te vragen wat ik nu echt nodig heb. Daarnaast weet ik ook beter hoe ik m’n grenzen moet verwoorden/uiten”
– Demi
 
 

Ik kan eindelijk mijn hoofd omzeilen

“De oefening met het stoplicht is me het meest bijgebleven. Toen ik hem deed, verduidelijkte er zoveel voor me! Nu hoef ik daar alleen maar naar te kijken om te checken waar ik zit en meteen ook wat ik moet doen om weer bij groen te komen. Ik kan eindelijk mijn hoofd omzeilen als ik mezelf afvraag hoe het met me gaat.”
 

Veel praktische tips

“Door de cursus “Alleen maar selfcare” te volgen, heb ik geleerd dat het erg belangrijk is om regelmatig stil te staan bij hoe je je voelt en wat je nodig hebt. Dit zorgt ervoor dat je op een bewustere manier in het leven staat en je beter voor jezelf kunt zorgen. Verder herken ik het inzicht dat zelfliefde het makkelijker maakt om selfcare vol te houden en dat dit resulteert in nog meer zelfliefde. Het mooie aan de cursus vind ik dat naast de nodige theorie, je ook heel veel praktische tips krijgt om meteen mee aan de slag te gaan in je dagelijks leven. Bedankt, Desiree!”
– Lilian