Simpel maar doeltreffend

“Wat ik zo fijn vind aan deze cursus is dat het zo laagdrempelig is, je hoeft je niet door lappen tekst te worstelen. De opdrachten zijn simpel maar doeltreffend. En dat Desiree haar eigen ervaringen deelt vind ik absoluut een pluspunt.”

Maria

Ik heb meer vrede met mijn perfectionisme

“De online cursus ‘ik hou van mij’ was voor mij weer een positieve bevestiging dat het oké is om je soms minder lekker in je vel te zitten. Maar ook dat het vooral in je mind zit. Bedankt voor de tips en extra stof. Ik heb meer vrede met mijn perfectionisme en kan dingen beter los laten.”

Het kost zoveel tijd als je er zelf aan wilt besteden

“Ik herkende een aantal punten vanuit de schema therapie, de herhaling vond ik fijn. Opdrachten waren leuk, niet te lastig, en zo fijn dat het zoveel tijd kost als dat je er zelf aan wilt besteden.”

Desirée’s positiviteit werkt aanstekelijk

”Toen ik las dat er vanuit selflove academy een cursus over zelfliefde gegeven zou worden, werd ik meteen enthousiast! Ik was dan ook erg blij om het te mogen testen. Zelfliefde is erg belangrijk en ik denk dat iedereen hier wat van kan opsteken. Desirée weet veel van de onderwerpen die in de cursus aan bod komen, in de eerste plaats als ervaringsdeskundige. Dit is ook een deel van de kracht van de cursus. De voorbeelden die zij geeft, zijn heel herkenbaar en laten je zien dat je niet de enige bent die met deze dingen worstelt. Haar positiviteit werkt aanstekelijk. Waar ik persoonlijk met name veel aan gehad heb, is het onderwerp ‘perfectionisme’, hierbij heb ik geleerd dat je het altijd waard bent om van te houden en dat je fouten mag maken. Ook ‘kwetsbaarheid’ gaf mij veel inzicht, je maakt door je kwetsbaar op te stellen diepere connecties met andere mensen. Al met al ben ik erg tevreden en ik denk dat ik de stof nog vaak door zal nemen. Een aanrader dus!”

Lilian, Vlaardingen

Zeer leerzaam en een goede reminder

“Ik vond de cursus “ik hou van mij” van Desirée zeer leerzaam. Ik heb nieuwe dingen geleerd en sommige dingen waren ook goede reminders naar wat ik al eens gehoord of toegepast had. Dit is erg fijn, men heeft tenslotte herhaling nodig om te blijven groeien en te verbeteren. Desirée heeft alles goed en rustig uitgelegd. Wanneer er vragen of opmerkingen waren werden zij netjes beantwoord. Ik vond het zeker de moeite en de tijd waard. Een mooie investering in mezelf! “

Interactieve cursus met veel informatie

”Met de cursus “ik hou van mij” ga je in 8 dagen op een laagdrempelige manier aan de slag met selflove. Het is een interactieve cursus waarin je veel informatie krijgt op basis van persoonlijke verhalen. Daarnaast krijg je dagelijks opdrachten die je nieuwe inzichten geven over hoe je meer van jezelf kunt houden. Selflove is een proces dat nooit stopt, deze cursus zorgt er voor dat je in een dikke week je weer helemaal op kunt focussen. Iets wat altijd goed is als je het mij vraagt! ”

Ilse, Leiden

Een hele waardevolle cursus

“Een hele waardevolle cursus! Niet alleen als je nog niet zo bekend bent met self love, maar ook als je al het een en ander weet over self love, maar als het nog niet gelukt is om dit toe te passen in je leven. De cursus is opgebouwd uit verschillende onderdelen die logisch op elkaar volgen, waardoor je een goed begin kunt maken! En er wordt ook aandacht besteed aan wat je kunt doen als het niet zo goed lukt.”

Desirée’s eigen ervaring helpt taboes te doorbreken

”Ik ben blij dat ik de cursus heb gevolgd. Ik heb deze dagen veel over mezelf geleerd, vooral omdat je erg intensief iedere dag met nieuwe stof bezig bent en op jezelf reflecteert. Desirée geeft veel achtergrondinformatie, maar ook praktische tips, opdrachten en quotes. De bonusstof die er elke dag bij zit is ook erg leuk! Ze vertelt uitgebreid over haar eigen ervaring, wat helpt om taboes te doorbreken. Echt een aanrader om te volgen!”

Aan het denken en aan het werk gezet

“Een fijne cursus die je niet alleen aan het denken zet, maar ook aan het werk zet met jezelf. Je kan op elk moment van de dag de stories kijken, super handig!”

Een aanrader!

”Desiree weet waar ze het over heeft en deelt ook haar eigen ervaringen. Deze voorbeelden zijn fijn en je leert zo ook naar jezelf te kijken, in combinatie met de fijne theorie. Een aanrader!”

Ik begin zelfs positief over mezelf te denken

“Het is echt de investering waard. Ik leer zoveel dingen over mezelf en begin zelfs positief over mezelf te denken. Het is echt leerzaam en waardevol om in jezelf te investeren en dat kan zeker met deze cursus. Ik ben op trots op mezelf en ik hou van mezelf. “

Je gaat er veel aan hebben!

“Voor iedereen die nog twijfel, zou ik zeker aanraden om de cursus te gaan volgen. Ik volg hem nu zelf ook. Het is erg leerzaam, je gaat er veel aan hebben!”

Een waardevolle cursus

”Wat een waardevolle cursus heb jij gemaakt! De afgelopen dagen blijven alle opdrachten en tips de hele tijd in mijn hoofd en ben ik er actief mee bezig. Het helpt mij enorm veel om de dag met meer vertrouwen in mezelf door te komen. Ik wil echt zeggen: BEDANKT! Dankjewel dat je zoveel moed en moeite hebt gestopt hebt in iets wat mij nu al zo helpt!”

Het hoeft niet perfect

“Het is allemaal een proces. Ik dacht altijd dat je bij een cursus als deze de oefeningen perfect moest kunnen uitvoeren, maar juist door te leren dat ze niet perfect hoeven te zijn heb ik er denk ik veel uitgehaald!”
– Kim

Naar je gevoel gaan is stap 1

“Ik heb erg veel geleerd, de tip die me het meeste is bijgebleven is dat naar je gevoel gaan eigenlijk bij alles stap 1 is.”
– Floor

Even stil staan

“Ik heb vooral geleerd om even stil te staan in het moment en me af te vragen wat ik nu echt nodig heb. Daarnaast weet ik ook beter hoe ik m’n grenzen moet verwoorden/uiten”
– Demi

Ik kan eindelijk mijn hoofd omzeilen

“De oefening met het stoplicht is me het meest bijgebleven. Toen ik hem deed, verduidelijkte er zoveel voor me! Nu hoef ik daar alleen maar naar te kijken om te checken waar ik zit en meteen ook wat ik moet doen om weer bij groen te komen. Ik kan eindelijk mijn hoofd omzeilen als ik mezelf afvraag hoe het met me gaat.”

Veel praktische tips

“Door de cursus “Alleen maar selfcare” te volgen, heb ik geleerd dat het erg belangrijk is om regelmatig stil te staan bij hoe je je voelt en wat je nodig hebt. Dit zorgt ervoor dat je op een bewustere manier in het leven staat en je beter voor jezelf kunt zorgen. Verder herken ik het inzicht dat zelfliefde het makkelijker maakt om selfcare vol te houden en dat dit resulteert in nog meer zelfliefde. Het mooie aan de cursus vind ik dat naast de nodige theorie, je ook heel veel praktische tips krijgt om meteen mee aan de slag te gaan in je dagelijks leven. Bedankt, Desiree!”
– Lilian

Ik ben me bewuster van mijn emoties

“Ik heb geleerd mijn overtuigingen in kaart te brengen en vaker positieve affirmaties voor mezelf te herhalen. Ik ben me bewuster geworden van mijn emoties en heb geleerd dat ik emoties en eten niet tot moeilijk van elkaar kan scheiden; het is aan elkaar gerelateerd bij mij. Ook heb ik geleerd dat, wanneer ik niet goed rust of de tijd neem voor mijn emoties, ze er later wanneer ik wel meer pauze neem des te sterker kunnen zijn. Ik merk dat alle info nog tijd nodig heeft om helemaal te integreren, maar de samenvatting van de sessies gaan daarbij helpen en de boeken van Geneen Roth, ik hoop contact te houden met de groep.”

– Marisa

Ik heb veel dingen kunnen loslaten

Door middel van een Skype gesprek heeft Desiree me ontzettend kunnen helpen met een aantal dingen wat duidelijker te krijgen wat betreft mijn probleem met het eten. Ik worstel al meer dan 10 jaar met een eetprobleem en dit was de eerste keer dat ik mij echt heb kunnen openstellen voor deze kwestie. Ik heb veel dingen kunnen loslaten door ons gesprek. Het was zo fijn om haar eigen ervaringen te horen en daaruit tips te verkrijgen, maar ook om mijn eigen verhalen te delen en gehoord te worden. Ik weet dat ik nog een lange weg te gaan heb maar ik voel me minder alleen. Desiree, je hebt een warm hart, bent genereus, eerlijk en betrokken. Dankjewel daarvoor en ga alsjeblieft zo door!

 – N.

Zeker een aanrader

“Met haar kalme aanwezigheid stelt Desirée iedereen op zijn of haar gemak. Wat ik het meeste waardeer in haar sessies is dat er zowel aandacht is voor de emotionele kant die niet in woorden te vatten is, als voor de wetenschappelijke onderbouwing van oefeningen en theorieën. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een fijn warm persoon met óók nog een goed stel hersens en verstand van zaken!”
– Stan
 

Vanuit liefde naar bewustwording

“Desiree haalt je op een liefdevolle manier uit je comfortzone en helpt je op jouw weg naar bewustwording.”